online shoppen, online winkelen, online kopen, online bestellen, webwinkelen, online winkels, webshops, internetwinkels, gsm, datingsites, tijdschriften, sportartikelen, navigatie, kleding, auto, audio, witgoed, boeken, camcorder, vitaminen, zwemkleding, tuin, woning, speelgoed, laptops

Home  I  Kortingscodes  I  Webwinkel aanmelden  I  Keurmerken  I  Contact  I  Categorieën a-z


Boek online kopen bij boeken webwinkel bol.com

Meer informatie over webwinkel: Bol.com


Webwinkel Bol.com bezoeken

Beschrijving:
Bol.com is de grootste webwinkel voor Nederlands- en Engelstalige boeken en studieboeken. Hier koopt u online alle boeken, cd's, dvd's en nog veel meer tegen voordelige prijzen!

Keurmerken:
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg
iDEAL Betalen met iDEAL mogelijk

Betaalmethoden:
- Acceptgiro
- Kadobonnen / VVV-bonnen
- Creditcard
- iDEAL
- Internetbankieren
- Rembours
- Vooruitbetaling

Kortingscode beschikbaar:
Actiecode: . Bij Bol.com nu altijd GRATIS VERZENDEN vanaf een bestelling van 20 euro!
- Meer informatie

Acties:
- Webwinkel bezoeken
- Een niet correcte link svp hier melden

2 reviews geschreven:
H van de Voorde

20-09-'12
Er ging een en ander mis bij mijn bestelling van een fotoboek via Bol.com. Op mijn beeldscherm kwam een foutmelding. De bestelling (online) kwam nooit aan bij Bol.com, maar mijn betaling ging er wel door en het betreffende bedrag werd afgeschreven van mijn rekening. Ik heb dus betaald, maar geen bestelling kunnen plaatsen. Ik vulde een contactformulier in en stuurde dit naar Bol.com. Gelijk een bevestigingsmail ontvangen met de mededeling dat ik binnen 24 uur een antwoord zou krijgen. Mooi niet! Een 2e contactformulier ingevuld, weer een bevestigingsmail, maar geen antwoord. Tot nu toe bestelde ik regelmatig bij Bol.com. Ik had de klantenservice nooit nodig. Alles gaat dus goed bij Bol zolang er maar geen ongewone dingen gebeuren. Mijn vertrouwen in Bol.com, die er prat op gaat ťťn van de beste webshops te zijn, is weg.
Gast

22-06-'12
Op donderdag 30-05-12 wilde ik een printer HP 6510 bestellen bij Bol.com. Levertijd meerdere dagen. Maar op de site van Bol.com stond onder de aanbieding van Bol.com een aanbieding van een partner: Guus Verschuren, direct leverbaar en zelfs goedkoper. Dus deze besteld om 14:52 uur. Vrijwel direct erna een bevestiging van Bol.com: levertijd 1-8 werkdagen (hoezo direct leverbaar?) en iets waar ik toen niet veel aandacht aan besteedde: "conditie nieuw". De volgende dag ontving ik een mail (12:21 uur) van Guusverschuren.nl dat de printer verstuurd wordt. Zaterdag waren wij niet thuis dus zondag opgehaald bij de buren. `s-Avonds laat de printer uitgepakt. Vreemd twee lagen plakband waarmee de doos is dichtgeplakt. Nog vreemder is dat bij openen van de doos de boekjes los in de doos liggen. Opengeslagen op verschillende bladzijdes met ezelsoren. Ook een stuk plastic ligt er in tweeŽn gebroken in. Boekjes recht gevouwen en op 1 staat voorop geschreven: "dossiernummer en nog een aantal codes. Meteen met fototoestel de nodige foto`s gemaakt. De printer uit de doos gepakt. Stekker van de voeding zat in het apparaat en was niet los verpakt. Veel vette vingers op de printer. In de papierlade papier. Geen inktcartridges en installatie CD te bekennen.
Direct boos een mail gestuurd naar Bol.com en Guusverschuren. Volgende dag een mail van Guusverschuren: "Dank voor uw bericht!
Dit is inderdaad niet de bedoeling! U heeft een nieuw exemplaar besteld, Onze excuses dat we per ongeluk een gebruikt exemplaar hebben opgestuurd! We gaan uiteraard uitzoeken hoe dit mis is kunnen gaan.
Op dit moment hebben we helaas geen nieuw exemplaar meer op voorraad, de verwachte levertijd als we ze bijbestellen is ongeveer 2 weken. Wij kunnen u dus helaas niet direct voorzien van een nieuw exemplaar. Mocht u hier niet op willen of kunnen wachten is het uiteraard geen probleem om deze bestelling te retourneren waarbij wij dan de kosten voor het terugzenden voor onze rekening nemen! U kunt in dit geval de bestelling als retour aanmelden bij bol.com en zij sturen u dan de instructies voor retourzending.
Als u er een briefje met uw bankgegevens bijdoet zullen wij u de verzendkosten vergoeden (het aankoop krijgt u van bol.com terug als u deze al heeft betaald)".
Meteen een mail terug gestuurd: "Hoezo kunt u geen nieuwe printer sturen? Ze staan nog steeds op Bol.com als zijnde direct leverbaar!". Antwoord van Guusverschuren: "Foutje in de koppeling van onze bestanden met Bol.com". Dit is en was een grote leugen want tot ruim 14 dagen erna stond de printer nog steeds direct leverbaar via Guusverschuren. Weliswaar tegen ene hoger bedrag. Alles terug gestuurd. Uiteindelijk na veel mailen met weinig respons van Guusverschuren een mail van Bol.com dat de betaling wordt teruggestort. De verzendkosten had ik eerder terug maar moest dit zelf op mijn bankrekening ontdekken.
Ondertussen wat onderzoekswerk gedaan. HP geeft toe dat deze printer in was genomen voor reparatie. Na herstel gaan deze een apart verkoopcircuit in. Guus Verschuren verkoopt mij een zogenaamde REFURNISHED artikel zonder hierop te wijzen. Sterker nog overal staat in ontvangen documenten "conditie nieuw". Geen enkel excuus buiten eerste reactie en Bol.com reageert helemaal niet.

    Terug naar categorie-overzicht

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan GEEN persoonlijke gegevens op.

Disclaimer

Top Links

Webwinkel starten?
Laptop in termijnen

Inkt webwinkel

Overige

   
Adverteren
Webmasters klik hier
Kortingscodes
Link naar ons !
Opslaan bij favorieten
Linkpartners

Aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief

Logo Qshops keurmerk

Tracked by
Logo Mtrack website statistieken en bezoekersteller

U vind ons ook op

Twitter

Logo Facebook

 

Webwinkel-categorieën:
Alle categorieën a-z
Audio en Toebehoren
Auto´s en Motoren
Baby´s en Kinderen
Beeld en Video
Bloemen en Planten
Boeken en Tijdschriften
Bouwmaterialen
Bromfietsen en Scooters
CD en DVD
Computers en Toebehoren
Dieren en Toebehoren
Diversen
Elektra en Witgoed
Erotische producten
Eten en Drinken
Fietsen en Toebehoren
Gezondheid en Verzorging
Groothandels
Hobby en Vrije tijd
Kadoartikelen
Kleding en accessoires
Speelgoed
Sportartikelen
Telefoons en Smartphones
Tuinartikelen
Woning en Inrichting
Online diensten: